Frtidsboende i Säfsen

OBJEKTNR 835
KATEGORI Stuga
LAND Sverige
LÄN Dalarna
KOMMUN Ludvika
ORT Fredriksberg
OMRÅDE Säfsen
BOAREA 50 m2
TOMTAREA 30000 m2
ANTAL RUM 2
ANTAL SOVRUM 1
ORDINARIE BÄDDAR 4
EXTRA BÄDDAR 2
BYTESDAG söndag
TILLGÄNGLIGHET

Ingen kalender hittades.

Kontakta uthyraren om du vill veta tillgängligheten.

Älgsjökullen har erbjudit sina gäster bra boende i Säfsen under många år. Naturen i och runt Säfsen är storslagen. Säfsen Resort som finns bara några minuter från Älgsjökullen bjuder på bra skidåkning och god mat. Vildmarks upplevelser i Säfsen är underbara. Upplev skidåkning på riktigt i Säfsen med 16 nedfarter, 6 liftar och 115 kilometer längdspår. Vår boende i Säfsen med bastu och naturen runt husknuten måste upplevas på flera årstider. Med en vintersemester i Säfsen finns det mycket goda möjligheter att din familj ska få uppleva äkta snöglädje. Säfsen har ett modernt skidcentrum med nya spännande snöparker och barnens välbesökta Filuriland – ett område som är skapat efter barnens smak.

I Säfsen finns välbevard traditioner från en äldre tid. Här i Säfsen kan slappa av och ta det lungt eller uppleva fart fylda tävlingar som vinter rallyn som oftast drar förbi Säfsen.

I Säfsen finns så mycket mer att uppleva än bara skidåkning. Säfsen Resort erbjuder sparkuthyrning och en elbelyst pulkabacke nära Björnen i stugbyn mitt i Säfsen. Ni kan åka på skotersafari med Vandrarhemmet i Säfsen eller prova ett bad i en av Säfsen Resorts vedeldade tunnor.

Säfsen är bara 27 mil från Stockholm, 13 mil från Örebro och 34 mil från Göteborg. Avståndet till en ”riktig” vintersemester är kanske mycket närmare än du tror till Säfsen.


Säfsen är ett stort vildmarksområde i sydvästra Dalarna som ligger mitt i varierad urskog, med berg för klättring och skidåkning, sjöar för fiske, skogar och mossar för vandring och jakt. Säfsen är ett verkligt paradis för naturnära aktiviteter i det fria. Här i Säfsen finns en vacker och variationsrik Finnmarksnatur med skidåkning, slalom, fiske, jakt och mountainbike. Övriga aktiviteter som finns i Säfsen är vandring, paddling och ridning under barmarkssäsongen, skoterleder och längdspår är nästan obgränsad i Säfsen med mera under vintersäsongen.

Hemsida:http://www.fritidslogi.se
FACILITETER
> Bastu
> Braskamin
> Brödrost
> Dusch
> Frys
> Grillmöjligheter
> Husdjur tillåtna
> Kaffebryggare
> Kylskåp
> Matlagningsmöjligheter
> Mikrovågsugn
> Utemöbler
> Uteplats
> WC
> Öppen spis
AKTIVITETER
> Bad i vedeldad badtunna
> Badplats (utomhus)
> Båtuthyrning
> Cykeluthyrning
> Fiske
> Fotbollsplan
> Hundspann
> Jakt
> Kanotuthyrning
> Lekplats
> Längdskidåkning
> Mataffär
> Minigolf
> Mountainbike
> Restaurang
> Ridning
> Slalom/Snowboard
> Snöskoterkörning
> Vandringsleder
KONTAKTA UTHYRAREN
UTHYRARE Lena McBay
MOBILNR 0702271434
HEMSIDA » Besök uthyrarens hemsida
(Öppnas i nytt fönster)
och/eller
Kontaktuppgifterna får endast användas för att svara på annonsen, ej i andra syften, som t.ex. reklam.
VÄGBESKRIVNING
Eniro       Hitta